Πολιτική επιστροφών/ Αλλαγών 

Όροι & προυποθέσεις

Ο πελάτης δικαιούται να προβεί σε αλλαγή/αντικατάσταση της παραγγελίας του ή μέρος αυτής εντός του χρονικού περιθωρίου των 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Η αλλαγή του προϊόντος γίνεται δεκτή εφόσον, το προϊόν βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παρέλαβε (δίχως φθορά συσκευασίας/προϊόντος) και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode). Κατά την επιστροφή, το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται με την απόδειξή του.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή το κατάστημα μας έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων (αξία προϊόντος), και να προβεί μονομερώς σε μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι της απαίτησης του πελάτη.

Η εταιρεία μας δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής.

Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.

Το προϊόν θα αποστέλλεται στη συσκευασία στην οποία παρελήφθη.

Οι επιστροφές θα πραγματοποιούνται με την ταχυδρομική εταιρία που θα υποδεικνύει η εταιρεία μας κατόπιν συνεννοήσεως.

Έξοδα αποστολής αλλαγών 

  • Η χρέωση για τα έξοδα αποστολής των προϊόντων αλλαγής ανέρχονται στα €3.00, για αντικατάσταση με νέο προϊόν, τα οποία βαραίνουν τον πελάτη. Σε περίπτωση αντικαταβολής τα έξοδα ανέρχονται στα €2,00 τα οποία επίσης οφείλει να καταβάλει ο πελάτης.
  • Αν πρόκειται για λάθος δικό μας τα έξοδα επαναποστολής επιβαρύνουν την εταιρεία μας.

Επιστροφές

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβατε.

Θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε και να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια/barcode).

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση σε αντικατάσταση αυτών.

Επιστροφή χρημάτων

Θα πραγματοποιείται εντός 14 εργάσιμων ημερών, κατόπιν παραλαβής και ελέγχου του προϊόντος με κατάθεση στον λογαριασμό σας.